Két helyszínen is dolgoznak

2021.11.02. 12:51

Szerdán forgalomkorlátozás lesz az M1-esen Győr térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában nagyfelületű burkolatjavítást végeznek a szakemberek az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Győr térségében 2021. november 3-án, szerdán.

kisalfold.hu

Forrás: Magyar Közút

A két helyszínen is zajló munkálatok ideje alatt, a 95-ös és 106-os kilométerszelvények környezetében a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek. A munkaterületek kezdetére jelzőtáblákkal és biztosító gépkocsival hívják fel a közlekedők figyelmét.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában