A tervezett ütemben

2021.10.29. 17:12

Szombaton megnyílik az autósok előtt Győrben a Szigethy Attila út – Kodály Zoltán út – Szabolcska Mihály utca kereszteződése

A felújítás még nem fejeződött be. Az érintett útszakasz és csomópontjai továbbra is munkaterületként üzemel – közölte portálunkkal Máthé-Tóth Péter, a győri útkezelő sajtószóvivője.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld archív

A Szigethy Attila út aszfaltburkolat felújítása a tervezett ütemben folyik az Ifjúság körút és Kodály Zoltán út közötti szakaszon. A korábban is jelzett időpontnak megfelelően október 30-án, szombaton a délutáni órákban újból megnyitja a kivitelező a Szigethy Attila út – Kodály Zoltán út – Szabolcska Mihály utca kereszteződését mellékirányokból.

A felújítás ezzel még nem fejeződött be, a felső, úgynevezett kopóréteg aszfaltfelület később kerül rá a meglévő aszfaltra.

Az érintett útszakasz és csomópontjai továbbra is munkaterületként üzemel, továbbra is egy-egy sáv áll rendelkezésre a forgalom számára. Az autóbusz közlekedés azonban továbbra is terelőutakon közlekedik egészen az útfelújítás legvégső műszaki állapotáig, előre láthatóan november közepéig.

A tervek szerint november 4-5-én napközben ismét lezárják a csomópontot a végső aszfaltréteg készítésének idejére.

A néhány napos megnyitása a kereszteződésnek a Mindenszentek és Halottak Napi forgalomra és az őszi szünet utáni iskolai forgalomra való tekintettel kerül ütemezésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában