Ketten pályáztak a feladatra

2021.10.13. 15:32

Kinevezték Győr új jegyzőjét

Az új jegyző harminc éve dolgozik a győri önkormányzatnál, mostani kinevezéséig hét éven át a hatósági osztályt vezette.

kisalfold.hu

Nagyné dr. László Edit 2021. október 14.-től határozatlan időre Győr jegyzője

Forrás: Városháza sajtó

Fotó: Marcali Gábor

Miután Győr korábbi jegyzője, dr. Lipovits Szilárd közös megegyezéssel távozott, pályázatot írt ki az önkormányzat a feladatkör betöltésére. Két érvényes pályázat érkezett. A két pályázó közül dr. Dézsi Csaba András polgármester Nagyné dr. László Editet nevezte ki, 2021. október 14.-től határozatlan időre Győr jegyzőjének.

Korábban dr. Csörgits Lajos aljegyző ugyancsak közös megegyezéssel távozott a hivatalból, helyét augusztustól dr. Bakonyi Bernadett tölti be.

Nagyné dr. László Edit 2021. október 14.-től határozatlan időre Győr jegyzője
Fotó: Marcali Gábor / Városháza sajtó

Nagyné dr. László Edit jogász, munkajogász, kamarai jogtanácsos. Harminc éve dolgozik a győri önkormányzatnál, mostani jegyzői kinevezéséig hét éven át a hatósági osztályt vezette. 2010-től 2011 végéig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főigazgatójaként dolgozott, komoly szerepe volt az okmányirodák kialakításában. Három évvel ezelőtt a Köz Szolgálatáért Érdemjel Arany Fokozatával tüntették ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában