Augusztus 20.

2021.08.18. 10:33

Mutatjuk, hogyan változik a vonatok és buszok menetrendje a hosszú hétvégén

A MÁV-Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – MÁV-START, Volánbusz, MÁV-HÉV – az ünnephez igazították a járatok közlekedési rendjét. Az eddigi tapasztalatok és előrejelzések alapján a hosszú hétvégén megnövekedett utazási igény várható.

kisalfold.hu

Forrás: mavcsoport.hu

Augusztus 19-én a vonatok a pénteki, 20-án a szombati, 21-én az ünnepi, 22-én már a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek.

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik.

Augusztus 19-én csütörtökön a hét utolsó munkanapján és tanítási szünetes munkanapokon, 20-án pénteken a munkaszüneti napokon (a hetek első munkanapját megelőző napokon közlekedő járatok kivételével), 21-én szombaton a szabadnapokon, 22-én vasárnap a hét első munkanapját és tanítási szünetes munkanapját napját megelőző munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek a buszjáratok. 23-án, hétfőn már a hét első munkanapján és tanítási szünetes munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Sopron – augusztus 18. és 23. között terelés néhány vonalon, augusztus 20. és 22. között plusz járatok indulnak

2021. augusztus 18-ától (szerdától) augusztus 23-ig (hétfőig) rendezvény miatt lezárják a Várkerület egy szakaszát, ezért az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek. 2021. augusztus 20. (péntek) és augusztus 22. (vasárnap) között a soproni rendezvény ideje alatt néhány helyi vonalon plusz járatok indulnak. Részletekért kattintson IDE>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában