pályázatok

2021.08.06. 17:04

Megújulhat a tornaterem és lesznek útfelújítások is Rábakecölben

Sikeres a rábakecöli önkormányzat pályázati munkája ebben az évben. Számos jelentős fejlesztést valósíthatnak meg a helyiek a támogatásoknak köszönhetően. Útépítésre 32,4 millió forintot kaptak a Magyar Falu Programban.

kisalfold.hu

Sikeres pályázatokról számol be a falu közösségi oldalán Rábakecöl vezetése. Lehetőséget kaptak a fejlesztésre a községi tornateremben, de lesz útfelújítás is.

A rábakecöli önkormányzat a Belügyminisztérium pályázatán nyert a tornaterem tetőfelújítására és a sportszőnyeg cseréjére 17,7 millió forintot. A létesítményre ráfér a felújítás és ezzel a jelentős összeggel komoly előrelépésre nyílt lehetőség. A község a nyári diákmunkaprogramra is kapott támogatást, 125 ezer forintot. Ugyancsak eredményes lett a településfásítási programhoz benyújtott kérelmük, így a falu környezetét is fejleszteni tudják. A Magyar Falu Programban komoly támogatást kapott Rábakecöl. Útfelújításra 32,4 millió forintot ítéltek meg az önkormányzatnak. Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzésre és bértámogatásra 4,5 millió, a sportöltöző külső felújítására 5 millió forint támogatás érkezik.

A beszámolóból kiderül, hogy 2021-ben az önkormányzat tizenöt pályázatot nyújtott be eddig, a községházán tizennégy pályázati program megvalósítása és elszámolása van folyamatban.

Címkék#Rábakecöl

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában