A vállalat 950 munkatársát érinti a döntés

2021.07.13. 11:31

Két számjegyű béremelésre számíthatnak a VELUX fertődi és fertőszentmiklósi telephelyein

Az év eleji, átlagosan 11 százalékos alapbéremelésen felül augusztus 1-jétől további 7–10 százalékkal emelik a gépkezelők, gépbeállítók és targoncavezetők bérét a tetőtéri ablakgyártó cégcsoport hazai vállalatánál.

kisalfold.hu

Forrás: Facebook

Fotó: Velux

A VELUX közel 1200 munkatársat foglalkoztat fertődi és fertőszentmiklósi telephelyein, mely vállalat a legnagyobb és legkomplexebb gyártóegysége a dán cégcsoportnak.

„A magyar gyár munkatársai a VELUX Cégcsoport abszolút bizalmát élvezik, melyet hosszú távú tervek és beruházások formájában is kimutatnak felénk. Biztonsággal kijelenthetjük, hogy a vállalat a cégcsoport zászlóshajója ” – mondta Graham G. Johnstone ügyvezető igazgató. „Hosszú távú, stabil munkalehetőséget kínáló, gondoskodó munkáltatóként a fair foglalkoztatás és az elkötelezett, jól teljesítő kollégák megbecsülése alapkövetelmény magunkkal szemben. Ennek megfelelően folyamatosan vizsgáljuk a munkaerőpiacot és azt tapasztaljuk, hogy a régióban néhány kulcsmunkakör esetében jelentős mértékben változik a helyzet. Emiatt felelősségünknek éreztük, hogy a hosszú távú bérstratégiánknak megfelelően azonnal reagáljunk. Nem akarunk egy évet várni a rendes béremelési időszakig, mindig fair módon szeretnénk kezelni a munkatársainkat” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Soron kívül emelik a gépkezelők, gépbeállítók és targoncát vezetők bérét

A VELUX jelenleg is közel száz rátermett kollégát keres gépkezelő, gépbeállító és targoncavezetői munkakörökbe, mely pozíciók esetében a rendes éves béremelésen felül augusztus 1-jétől 7–10 százalékkal emelik az alapbéreket munkakörtől függően.

„Célunk, hogy a régió egyik legjobb munkáltatója legyünk. Hiszünk benne, hogy ezzel a döntéssel, amely 950 kollégánkat érint, továbbra is kimutathatjuk, milyen nagyra becsüljük a munkatársainkat és leendő kollégákat buzdíthatunk csatlakozásra” – zárta a beszélgetést Graham G. Johnstone ügyvezető igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában