Közlekedés

2021.06.11. 21:00

Forgalomkorlátozás lesz a győri belvárosban

kisalfold.hu

Közműfelújítások miatt ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani Győr belvárosában. A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága primer távhővezeték-rekonstrukciót végez az Aradi Vértanúk útján, illetve az Árpád út területén. A kivitelezéssel párhuzamosan gázvezeték-rekonstrukció is zajlik az Aradi Vértanuk útja Árpád út – Arany János út közötti szakaszán.

A közműfelújítások miatt az Aradi Vértanúk útján lévő szökőkút melletti buszmegállót ideiglenesen áthelyezik az Aradi Vértanúk útja 21. szám elé június 16-tól július 7-ig.

Az Árpád út déli oldalát az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság épülete előtti szakaszon lezárják, emiatt az Árpád úton az Aradi vértanúk útjától keleti irányban, a Teleki László utca felé egyirányú forgalmi rendet vezetnek be. A korlátozás várhatóan június 29-e és augusztus 13-a között lesz érvényben.

Az Aradi Vértanúk útját teljes szélességben lezárják a Szent István út-Aradi Vértanúk útja 20. szám között, az Árpád út-Aradi Vértanúk útja 23. szám között, illetve a Bajcsy-Zslilinszky út – Virágpiac között. A korlátozás várhatóan július 8-a és augusztus 13-a között lesz érvényben. Az Aradi Vértanúk útjának lezárása során az Árpád út egyirányú forgalma (Teleki László utca felé) és a Bajcsy-Zslilinszky utca forgalma biztosítva lesz. Az Aradi Vértanúk útját érintő buszok ez időszakban terelő útvonalon közlekednek, a busszal közlekedők számára ideiglenes buszmegállót alakítanak ki a Szent István út 19-25. szám előtt

A munkát végző közműszolgáltatók a felújítás ideje alatt az arra közlekedők szíves türelmét, megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában