karbantartásokat végeznek

2021.05.28. 19:35

Módosul a MÁV menetrendje a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a hétvégén

A következő hetekben is lesznek változások, a GYSEV utasainak egyes szakaszokon pótlóbuszra kell szállniuk.

kisalfold.hu

2021.05.04. Mennyivel csökkent a MÁV, a GYSEV és a Volánbusz forgalma a járvány idején? Győr vasútállomás, Fotó: Csapó Balázs Kisalföld

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Csapó Balázs

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon május 29-én és 30-án számos vonat menetrendje kismértékben módosul, mert Nagyszentjános és Győrszentiván között karbantartást végeznek. A módosított vonatok többsége a megszokott időponthoz képest – több esetben csak egy-egy szakaszon – 1-6 perccel később közlekedik.

· a Sopron, illetve Szombathely felől Budapestre közlekedő InterCity vonatok 8 és 21 óra között 1 perccel korábban indulnak Győrből.

· a Hegyeshalom felől Budapestre közlekedő 61-es és 67-es számú gyorsvonat 1 perccel korábban indul Győrből.

Ugyanezen a vonalon június 11-től 27-ig, pénteken, szombaton és vasárnap szintén több vonat menetrendje módosul, mert a Biatorbágy–Győr és az Öttevény–Lébény-Mosonszentmiklós szakaszon pályakarbantartást végeznek. A módosított menetrendű járatok többsége a megszokott időponthoz képest – több esetben csak egy-egy szakaszon – 1-5 perccel később közlekedik.

Június 12-én, 13-án, 19-én és 20-án a Tatabányáról 3:59-kor Győrbe induló (9360-as) S10-es vonat a Tatabánya–Győrszentiván szakaszon a megállókból az alapmenetrendhez képest 1-4 perccel korábban indul.

A GYSEV Szombathely–Sopron vonalán június 10-től 12-ig éjszakánként Szombathely és Bük között pótlóbusz szállítja az utasokat.

A Sopron–Győr vonalon június 14-től 17-ig éjszakánként Győr és Csorna között, június 21-től 24-ig éjszakánként Sopron és Csorna között egyes hajnali és késő esti vonat helyett pótlóbusz szállítja az utasokat, karbantartások miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában