A traumatológiai osztályt segítették

2021.05.14. 12:43

Rotary-adomány a soproni gyógyközpontnak

A soproni kórház traumatológiai osztályán a nyílászárók külső hővédő fóliázását oldották meg a Rotary Club Sopron támogatásával.

kisalfold.hu

Dr. Sztancs György osztályvezető főorvos, Varga Gábor Rotary elnök, Cserta László Rotary tag, Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató

Forrás: Soproni Gyógyközpont

Ötszázezer forinttal támogatta a soproni kórház traumatológiai osztályát a Rotary Club Sopron – tette közzé honlapján a Soproni Gyógyközpont. Az adományból megtörtént a kórházi egység nyílászáróinak külső hővédő fóliá­zása, amivel tovább javult az ellátottak és az osztály dolgozói­nak komfortérzete. A jótékonysági szervezet jó kapcsolatot ápol a Soproni Gyógyközponttal, adományaival már több alkalommal támogatta a betegellátás különböző területeit.

Dr. Sztancs György osztályvezető főorvos, Varga Gábor Rotary elnök, Cserta László Rotary tag, Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató
Fotó: Soproni Gyógyközpont

– A Rotary Club Sopron az eddigi felajánlásaival összhangban reméli, hogy támogatását a járványhelyzet elmúltával a jövőben is töretlenül tudja folytatni, szolgálva a szűkebb és tágabb közösségünket – mondta el az adomány jelképes átadásán Varga Gábor elnök Cserta László Rotary-tag jelenlétében. A Soproni Gyógyközpont képviseletében Kozmáné Farkas Katalin gazdasági igazgató köszönte meg a jótékonysági szervezet felajánlását. A traumatológiai osztály nevében dr. Sztancs György osztályvezető főorvos az eseményen hangsúlyozta, a nyílászárókra került külső hővédő fóliázás csökkenti a beáramló hő mennyiségét, ami nemcsak a betegek komfortérzetét, de az osztály dolgozóinak munkakörülményeit is javítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában