vezetőváltás

2021.04.21. 12:34

Mosonmagyaróváron új fő- és orvosigazgató a kórházban

Hétfő óta új főigazgató és orvosigazgató irányítja a mosonmagyaróvári kórházat. Dr. Takler Ágnes és dr. Rumi Márk váltja dr. Bertalan Istvánt és dr. Pécsi Gyulát.

Mészely Réka

Dr. Takler Ágnes – A radiológiai és ultrahang-diagnosztikai osztály éléről érkezik a főigazgatói pozícióba. Fotó: Kisalföld-archívum

Április 19-től dr. Takler Ágnes főorvos vette át a Karolina Kórház irányítását. Erről levélben tájékoztatták az egészségügyi intézmény dolgozóit, és a mosonmagyaróvári kórház hivatalos honlapján is a doktornő nevét találjuk a főigazgatói pozíciónál. Az új főigazgató eddig a radiológiai és ultrahang-diagnosztikai osztályt vezette. Hivatalos bejelentés ez idáig nem történt. Lapunk többször is kereste dr. Takler Ágnest, egyelőre nem sikerült őt elérnünk.

Az orvosigazgatói funkciónál is új név szerepel, ezt dr. Rumi Márk tölti be.

Dr. Takler Ágnes – A radiológiai és ultrahang-diagnosztikai osztály éléről érkezik a főigazgatói pozícióba. Fotó: Kisalföld-archívum

Az intézményt 2012 óta vezető dr. Bertalan István úgy tudjuk, levélben erősítette meg munkatársainak, hogy hétfőtől dr. Takler Ágnes főorvos váltja őt. A későbbiekben szakorvosként kívánja segíteni a kórház működését, és egyben arra biztat mindenkit, támogassák az új vezetőt, hogy zökkenőmentes legyen az átállás. Dr. Pécsi Gyula orvosigazgatói megbízatása mellett a Karolina Kórház Szakmai Vezetőtestülete elnöki, valamint oktatási és tudományos bizottsága vezetői funkcióiról egyaránt lemondott. Mindketten megköszönték kollégáiknak az eddigi munkát és támogatást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában