telek 300 ezerért

2021.03.12. 14:44

Önkormányzati telkek olcsón Tárnokrétin

Olcsón lehet építési telekhez jutni a rábaközi településen. Az önkormányzat 300 ezer forintért kínálja a házhelyeket.

Cs. Kovács Attila

Fotós: Cs. Kovács Attila

Építési telkeket hirdetett meg eladásra a tárnokréti önkormányzat. Nagyon kedvező áron kínálják a házhelyet, igaz, feltételek vannak. Az Új utcai, közművesítés nélküli telkeket 300 ezer forintért vásárolhatják meg az érdeklődők.

A szerződésben beépítési kötelezettséget kell az új tulajdonosnak vállalnia, azaz kötelezi magát, hogy négy éven belül házat épít az ingatlanra. Ha mindez nem valósul meg, akkor az önkormányzat élhet visszavásárlási jogával és ugyanazon az áron veszi vissza a házhelyet, mint amennyiért eladták annak idején. Érdeklődni az önkormányzati hivatalban lehet. És aki Tárnokrétin vásárol telket, annak a közbiztonság miatt sem kell aggódnia.

Térfigyelő kamerarendszert építenek ki ugyanis a falu közterületein. A munka a napokban el is kezdődött. A beruházáshoz a község a LEADER-program keretében nyert támogatást. A rendszert így 3,1 millió forintból tudják kiépíteni. A település bevezető útjainál, forgalmas közterein helyeznek el kamerákat. Az önkormányzati vezetők szerint a térfigyelők javítják a közbiztonsági mutatókat, hiszen a faluba rossz szándékkal érkezőket elrettenti a tudat, hogy felvétel készül ténykedésükről.

A szakemberek a napokban kezdték el a térfigyelő rendszer kiépítését. A település bevezető útjainál, forgalmas közterein helyeznek el kamerákat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában