A járvány ezt az ünnepséget is elviszi

2021.03.12. 13:28

Ők kapják az idei március 15-i ünnepi díjakat Győrben

Évről-évre a díszközgyűlés keretein belül adjuk át a Győr Megyei Jogú Város Díszpolgára és a Pro Urbe Győr kitüntető címeket, továbbá Győr Város Sajtódíját azoknak a személyeknek, akik arra érdemesek. Dr. Dézsi Csaba András polgármester a díjakat későbbi időpontban adja át, viszont a díjazottak névsorát közzétesszük.

kisalfold.hu

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének hatáskörét gyakorolva Győr Megyei Jogú Város Polgármestere Díszpolgári kitüntető címet adományoz:

Dr. Földesi Péter részére a győri Széchenyi István Egyetem tudományos, oktatói, gazdasági tevékenységének, hazai és nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése érdekében végzett magas színvonalú munkája, valamint kiemelkedő tudományos munkássága, vezetői és oktatói tevékenysége elismeréseként.

Sütő Csaba részére a győri intézményes hajléktalan ellátás fejlesztésében és működtetésében végzett több évtizedes, példaértékű munkája, valamint magas színvonalú vezetői és áldozatos szakmai tevékenysége elismeréseként.

Dr. Tamás László János részére több évtizedes, lelkiismeretes és elhivatott orvosi munkája, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató főorvosaként végzett alázatos, szakszerű vezetői tevékenysége, valamint a koronavírus járvány alatt tanúsított fáradhatatlan és professzionális munkája elismeréseként.

Verebics Ibolya részére a töretlenül magas színvonalú, nemzetközi szinten is elismert, Győr város hírnevét öregbítő operaénekesi munkássága, valamint a szülővárosa kulturális- és hitéletét támogató jótékony tevékenysége elismeréseként.

Dr. Veres András részére a győri szakrális értékek, valamint a Szent László-i hagyományok megőrzésében vállalt elévülhetetlen érdemei, továbbá a győri keresztény közösség összetartása és megerősítése érdekében végzett áldozatos és kiemelkedő munkája elismeréseként.

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének hatáskörét gyakorolva Győr Megyei Jogú Város Polgármestere PRO URBE GYŐR díjat adományoz:

az Aurora zenekar részére több évtizedes hazai, stílusteremtő munkássága, a fiatal generáció egészségügyi prevenciós ellátásának megsegítése és jövőképük formálásának támogatása érdekében, karitatív területen végzett, áldozatos munkája elismeréseként.

Kovács János részére a judo sportágban elért kiváló sportolói teljesítménye, bajnokokat nevelő edzői munkássága, valamint az utánpótlás nevelésben és a mozgásfejlesztésben végzett értékteremtő tevékenysége elismeréseként, továbbá az uKIDo fejlesztőprogram kidolgozásáért és hazai bevezetéséért.

Dr. Mézes Péter Barnabás részére a kardiológiai járóbeteg-ellátás kialakításában végzett úttörő szerepe, magas színvonalú vezetői és szakmai munkája, valamint több évtizedes példaértékű, lelkiismeretes gyógyító tevékenysége elismeréseként.

Vigh Attila részére a lovas kultúra és a magyar huszárhagyományok ápolása, népszerűsítése és oktatása terén tanúsított kitartó munkájáért, eredményes szakoktatói és edzői tevékenységéért, valamint a Győri Lovas Nemzetőr Díszszakasz Egyesület alapításában és működtetésében vállalt meghatározó szerepe elismeréseként.

Győr Város Sajtódíja

Prof. Dr. Dézsi Csaba András polgármester Győr Város Sajtódíját adományozza Galambos-Németh Boglárka részére az RTL Klub szerkesztő-riportereként a napi tájékoztatás területén nyújtott magas színvonalú szakmai munkájáért, Győr város mindennapjait évek óta hitelesen, sokszínűen bemutató tevékenységéért, és a kiegyensúlyozott tájékoztatásért.

Prof. Dr. Dézsi Csaba András polgármester ugyancsak Győr Város Sajtódíját adományozza O. Jakócs Péter a Győr Plusz Média fotóriportere részére, hosszú évek óta végzett lelkiismeretes, magas színvonalú, a város és a régió történéseit, eseményeit, szépségeit bemutató szakmai tevékenységéért, valamint a folyamatos minőségi, áldozatos munkájáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában