Közérdekű

2020.12.09. 10:41

Változik a melegvíz-mérők állásának bejelentése Győrben

A helyszíni leolvasást felfüggesztették.

kisalfold.hu

A GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a járványügyi helyzetre való tekintettel a melegvíz-mérők helyszíni leolvasását határozatlan időre felfüggesztette. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek a melegvízóra-leolvasása most esedékes, a szolgáltató a postaládájukba bedobott értesítést küldött, melyben kérte a melegvíz-óra állásuk bejelentését.

Értesítést az alább felsorolt utcákban és épületekben lakók kaptak: Erfurti út; Soproni út; Zöld utca; Szőnyi M. utca; Lepke utca; Jereváni út; Kassák Lajos utca 1-7; Ifjúság körút 38-106 páros oldal; Ifjúság körút 65-111 páratlan oldal; Konini út; Tihanyi Árpád út 83-85-87.

A szolgáltató kéri azokat a fogyasztókat, akik értesítést kaptak a melegvíz-mérők állásának bejelentéséről, hogy a pontos elszámolás érdekében a melegvíz-mérőjük állását a mérő gyári számával, a vevő (fizető) azonosító számával (a számla harmadik oldalán található), névvel, címmel együtt szíveskedjenek 2020. december 11-ig bejelenteni:

  • az értesítésben közölt e-mail címre,
  • sms-ben, vagy telefonon az értesítésben szereplő telefonszámra,
  • a telefonos ügyfélszolgálaton (tel: 96/50-50-50, 20/922-5678).
  • A mérőállás rögzítésére a társaság honlapján is lehetőség van a mérő gyári számának és a vevő (fizető) azonosító számának megadása után (http://ugyfelkapu.gyorszol.hu).
  • Fontos, hogy csak azok közöljék a mérőállásukat, akik erről értesítést kaptak!

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában