Ezt a negyedévet a legszívesebben kitörölnénk, ha lehetne

2020.12.31. 10:07

Legolvasottabb cikkeinken keresztül idézzük fel, mi minden történt 2020-ban (4. rész)

Felrobbant az embercsempész, kötelező lett mindenhol a maszkviselés, elvesztettünk Gömbit, aki hosszú évek óta segítette a Kisalföld munkáját közlekedési információkkal, közlekedésbiztonsági tanácsokkal.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

Október bővelkedett a bűnügyekben

Ausztria felé tartott az az embercsempész, aki öt migránst szállított autójában. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda információi alapján, a 85-ös főúton kapcsolták le Vitnyédnél. A sofőr bemenekült az erdőbe, hárman elfutottak a helyszínről. A rendőrök figyelmeztető lövést adtak le. Ekkor a férfi maga ellen fordította a fegyverét, eközben a nála lévő kézigránát felrobbant.

https://www.kisalfold.hu/bulvar-celeb/hazai-bulvar-celeb/ok-oten-a-legveszelyesebb-magyar-nok-10329243/kek-hirek/helyi-kek-hirek/meghalt-az-embercsempesz-vitnyednel-10360897/

Kiderült, hogy a magyar nők körözési toplistáján egy győri születésű bűnöző is szerepel

Pelikán Ildikót rablás és lopás miatt keresik négy éve.

https://www.kisalfold.hu/bulvar-celeb/hazai-bulvar-celeb/ok-oten-a-legveszelyesebb-magyar-nok-10329243/

Novemberben a maszkviselésé volt a főszerep

A kormány a városok polgármesetereinek a kezébe adta, hogy alkossanak szabályokat a kötelező maszkviselésre vonatkozóan. A hónapban erre a hírre kattintottak a legtöbbet.

https://www.kisalfold.hu/kozelet/helyi-kozelet/maszkviseles-a-megyei-varosokban-kapuvaron-az-iskolak-otven-meteres-korzeteben-kotelezo-reszletek-10397260/

Szomorúan zárult az év

Nagyon sokan estek áldozatául a koronavírus-járványnak. A vírus nem válogat, apákat, anyákat, nagyszülőket ragadott magával. Sok színész, zenész, ismert ember betegségéről, sajnos sokszor halálhíréről kellett beszámolnunk ebben a hónapban. Sajnos Gömböcz István, Gömbi sem a legújabb jótékonysági akciójával, vagy közlekedési tanácsaival került be a hírekbe. Részvétünk minden családnak, akit veszteség ért.

https://www.kisalfold.hu/kozelet/helyi-kozelet/elhunyt-gombocz-istvan-gombi-ahogy-mindenki-ismerte-10458274/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában