Összefogás

2020.12.24. 16:02

1200 adag meleg ételt osztanak ki a Soproni Szociális Intézményben

 Nagyszabású karácsonyi ételosztást tartanak a rászorulóknak december 24. és 27. között a Soproni Szociális Intézményben.

kisalfold.hu

2020.12.14 Sopron - Ételosztás Sopronban december 24-27-ig közös ételosztás a rászorulók és és nélkülöző családok számára. December 24-én a Soproni Kosárlabda Klub játékosai, valamint a SFAC női labdarúgói is részt vettek. Az eseményen részt vett még Dr. Farkas Ciprián polgármester illetve Péli Nikoletta a Soproni Szociális Intézmény (SOSZI) igazgatója is. Fotó: GT/KA

Forrás: Kisalföld

Fotó: Griechisch Tamás

- 1200 adag meleg ételt, 500 élelmiszer és gyümölcscsomagot osztunk ki a négy napban. Azoknak az időseknek és rászoruló családoknak, akik nem tudtak eljönni, házhoz szállítottuk a csomagjukat. Az ételosztás az eddigi legnagyobb városi összefogás keretében valósulhatott meg,amiért igen hálásak vagyunk. Az önkormányzat mellett cégek, vendéglátóhelyek, civil szervezetek, intézmények és magánszemélyek is támogatták az akciót – mondta el Péli Nikoletta, a SOSZI igazgatója.

A Kossuth utcai ételosztásban a város vezetői is segédkeznek, csütörtökön Farkas Ciprián polgármester volt jelen a Soproni Kosárlabda Klub játékosaival, valamint a SFAC női labdarúgóival együtt. A polgármester azt mondta: a jótékonysági akció jövőre is folytatódik, mert a nélkülözőknek egész évben gondját kell viselni, nem csak karácsonykor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában