Kivitelezési hiba történt korábban

2020.11.04. 15:20

Helyreállították a zöld területet a Mátyás téren – videó

A Mátyás téren nemrég megbontották a zöld terület egy részét, szelektív hulladékgyűjtőket készültek elhelyezni. Ezt a munkát állította le Dézsi Csaba András polgármester és Hajtó Péter a városrész önkormányzati képviselője. Szerdán pedig átadták a helyreállított területet.

kisalfold.hu

A felásott részt befüvesítették, két kör alakú, térkő szegéllyel határolt virágágyást alakítottak ki, amelyekbe 200 árvácskát ültettek, Mutatta be Ozsvárt Tamás (b) és Hajtó Péter (j).

Forrás: Kisalföld

Fotó: Huszár Gábor

Hajtó Péter önkormányzati képviselő szerdai sajtótájékoztatón elmondta: lakossági kérés volt, hogy a Mátyás tér környékére helyezzenek el egy szelektív hulladékgyűjtőt, amit meg is kértek a szolgáltatótól. Sajnos egy kivitelezési hiba folytán a Mátyás teret feltúrták és elkezdődött a kivitelezés.

– Az a jó, hogy az emberek tudták, kit kell hívni. Négy perc múlva itt voltunk Dézsi Csaba András polgármester úrral és leállítottuk a munkát. Ez egy hiba volt, amiért elnézést kérünk mindazoktól, akiket ez mélyebben érintett.

Ozsvárt Tamás, a Győrszol Zrt. ügyfélszolgálati és kommunikációs csoportvezetője bemutatta a helyreállított teret. A felásott részt befüvesítették, két kör alakú, térkő szegéllyel határolt virágágyást alakítottak ki, amelyekbe 200 árvácskát ültettek. A helyreállítás során a mindenki karácsonyfája elhelyezésére szolgáló helyet is kialakították.

Hajtó Péter azt is elmondta, hogy a régi tervek alapján megvizsgálják a Mátyás tér teljes felújításának lehetőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában