Közérdeká

2020.10.14. 16:11

Lakcímkártyával lerakható a lom Győrben

Az idén utoljára lesz kihelyezett hulladékgyűjtő pont a városban.

kisalfold.hu

A Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskola, Szakgimnázium és Szakközépiskola előtti parkolóban tartott sajtótájékoztatót tegnap Szeles Szabolcs alpolgármester és dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő. A parkoló most még autókkal van tele, de október 17-én, szombaton reggel 8-tól délután 4 óráig az iskola előtti útszakaszt az útkezelő szervezet lezárja és csak a hulladékgyűjtő konténerek lesznek a területen.

Szeles Szabolcs alpolgármester elmondta, hogy a kihelyezett hulladékudvar akciók sikeresek voltak minden városrészben. A hulladék elhelyezésére a győri lakosok jogosultak, így be kell mutatni a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlát, akinek ilyen nincs, annak a korábban kiadott Győr Kártyát vagy lakcímkártyát, illetve személyi igazolványt.

Idén utoljára lesz kihelyezett hulladékgyűjtő pont a városban.

Dr. Fekete Dávid önkormányzati képviselő emlékeztetett rá, hogy az év majdnem minden napján nyitva vannak a hulladékudvarok, ahova be lehet szállítani a lomokat, de ilyenkor közelebb szeretnék hozni a lakókhoz ezt a lehetőséget. Így a lakosságnak lehetősége van arra, hogy a veszélyes hulladék kivételével minden háztartási hulladékot, lomot, fanyesedéket, zöldhulladékot elhelyezzen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában