tömegközlekedés

2020.08.31. 12:11

Iskolakezdés: mutatjuk hogy járnak a helyi járatok Győrben és Sopronban szeptember 1-től + változások

Győrben és Sopronban is visszaáll az iskolás menetrend kedd reggeltől.

kisalfold.hu

20200107 Győr Fotó: Csapó Balázs CSB Kisalföld Új buszok átadása, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Volánbusz Zrt. közös sajtótájékoztatója.

Forrás: Csapó Balázs - archív

Fotó: Csapó Balázs

Győri változások: az újvárosi temetőhöz újra járnak a buszok 1B jelzéssel

Menetrendek

Szeptember 1-jétől (kedd) Győrben a helyi közlekedés az alábbiak szerint változik.

A helyi autóbuszjáratok a tanítási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek:

1, 1A és új 1B vonalon: munkanapokon 8 és 12 óra között, valamint hétvégén és ünnepnapokon 7 és 19 óra között Gyirmótról Újváros felé 1-es helyett 1B jelzésű autóbuszjáratok indulnak, amelyek a Liget utca, Festő utca megállóhelyet nem érintik, viszont megállnak a Selyem utcánál és az újvárosi temetőnél (az 1-es út, Csipkegyári út megállóhelyen), majd a Nép utcánál megfordulva, az 1A vonalon térnek vissza Marcalvárosba. Az 1, 1A jelzésű vonalon egyes járatok közlekedési időpontja néhány perccel módosul mindkét irányban.

28-as vonalon: a 28-as vonalon a LOC 2 logisztikai csarnoktól valamennyi járat az óra 20. illetve 25. perce helyett az óra 15. percében indul Marcalváros felé.

A CITY vonalon: a CITY vonalon a Széchenyi István Egyetemtől munkanapokon 7:25 és a Mobilistól 7:58, 8:28, 8:58, 9:28-kor induló járatok a továbbiakban téli és nyári tanítási szünetben nem közlekednek.

Az új menetrend elérhető ITT >>

Szeptember 1-jétől (keddtől) Sopronban a helyi autóbuszjáratok a tanítási napokon érvényes menetrend szerint közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában