Virtuális ballagás 2020

2020.06.12. 17:00

Videóval búcsúztak a ballagóktól Fertőrákoson és a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskolában

A Győr-Moson-Sopron megyei általános iskolák vezetőit kértük arra, ha virtuálisan búcsúztatják a diákokat, küldjék el nekünk a felvételt. Elsőként Sopronból érkezett megható videó.

kisalfold.hu

Fertőrákosi Általános Iskola

 

Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola

 

A felhívásunk részletei:

Idén üres tantermeknek szól a kicsengetés, nincsenek ballagások. Virtuálisan azonban több iskola búcsúztatja végzős diákjait. Májusban számos megyei középiskola készített megható, vidám pillanatokkal teli, emlékezetes videót, amiket bemutattunk a kisalfold.hu-n.

Most a Győr-Moson-Sopron megyei általános iskolák vezetőit kérjük arra, ha lehetőségük van rá, rögzítsék videóra az igazgatók búcsúbeszédét, az osztályfőnökök üzeneteit, vegyék fel az utolsó csengetést, esetleg egy kamera/telefon segítségével vonuljanak végig az iskolán, a tantermeken.

Ha sikerül a felvétel, kérjük, küldjék el a kisalfold.hu-nak az [email protected] e-mail címre vagy töltsék fel az iskola youtube/facebook közösségi oldalára, és küldjék el a videó linkjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában