Jegyárcsökkentés a Rába Quellében

2020.06.23. 11:48

Jó hír: olcsóbban fürödhetnek a győri fiatalok és nyugdíjasok – videóval

A kedden bejelentett kedvezmények szinte minden családot érintenek.

Barki Andrea

Bár látszólag az idén elmarad a nyár, nincs kimondottan strandidő, jó időtöltés a lubickolás a győri Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdőben. Dr. Dézsi Csaba polgármester kedden sajtótájékoztatón jelentette be, hogy változik a szemlélet Győrben. Eltérően az elmúlt évtizedek gyakorlatától, megszűnnek a kivételek, a kivételezések és minden győrinek egységesen próbálnak segíteni. Bár a Covid vírus megcsappantotta a város anyagi lehetőségeit, azt fontosnak tartja, hogy speciális jegyárakkal támogassák a győri fiatalokat, a nyugdíjasokat és a mozgássérülteket. A polgármester drasztikus jegyárcsökkentést jelentett be. Keddtől augusztus 24-ig a fiatalok 18 éves korig lakcím kártyájuk felmutatásával 900 forintos napi belépőjegyet vehetnek, illetve lehetőségük van 2 hónapos bérlet vásárlására tizennyolcezer forintért, ami azt jelenti, hogy napi 300 forintért vehetik igénybe a fürdőt.

Kovacsics Imre, a fürdő vezérigazgatója hozzátette, hogy három gombóc fagyi áráért tudnak a gyerekek bemenni a fürdőbe, ezzel a szülőket is szeretnék tehermentesíteni.

A mozgássérültek szintén 900 forintos belépőjegyet válthatnak. A nyugdíjasok lakcím kártyájuk és nyugdíjas igazolványuk felmutatásával 1500 forintos belépőjegyet vásárolhatnak.

- Úgy gondolom, hogy igazságos, hogy nem csak egyes kivételezett csoportok kapnak kedvezményt. A bejelentett kedvezmények szinte minden családot érintenek. Azt szeretnénk, ha minél több család tudná igénybe venni a fürdő szolgáltatásait – zárta gondolatait a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában