Változik a piacok látogatási rendje Győrben

Hétköznap délelőtt 9 és 12 óra között, hétvégén reggel 6 és 9 óra között látogathatják a győri piacokat a 65. életévüket betöltött személyek.

kisalfold.hu

2020.04.25 Elsõ Szombati piac a Lidl és Fészek áruház közötti területen Fotó:Nagy Gábor Kisalföld Gyõr

Fotó: Nagy Gábor

Dr. Dézsi Csaba András polgármester úgy fogalmazott, „Számos visszajelzést kaptunk a piacok látogatási rendjével kapcsolatban, a győriek elvárásainak megfelelően egy átláthatóbb, egyszerűbb, de továbbra is biztonságos látogatási rendet alkottunk” – olvasható a győri önkormányzat pénteki közleményében.

„A korábbi szabályozáshoz képest annyi változás történt, hogy már nem csak szombaton, hanem vasárnap is a kora reggeli órákban látogathatják mind az élelmiszer, mind a „lomis” piacokat a győri idősek. Erre azért van szükség, mert a fiatalabb korosztály többsége hétvégén intézi a bevásárlást, igyekeztünk számukra is kényelmesebbé tenni a bevásárlást a délelőtti órákban” – tette hozzá a polgármester.

A győri piacokra vonatkozó egyéb szabályozásokban nincs változás, a hatályos rendelet a www.gyor.hu weboldalon elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában