Közérdekű

2020.05.28. 14:34

Tájékoztató az elmaradt vízmérő-leolvasásokról Sopronban és Sarródon

A járványügyi helyzet miatt elmaradt áprilisi és májusi vízmérő-leolvasásokat a Soproni Vízmű Zrt. júniusban várhatóan az alábbi területeken és időszakokban pótolja.

kisalfold.hu

 

Sarród teljes területén június 1-12. között,

Sopron alábbi utcáiban:

A társaság a bekötési és a vízmérő aknában található mellékvízmérők leolvasását végzi. A lakásokban található mellékvízmérők leolvasását továbbra is szüneteltetik.

Kérik, segítse munkájukat azzal, hogy a leolvasó kollégák által kihelyezett értesítőkön található telefonszámon a fenti időszakokban bediktálják mellékvízmérőjük mérőállását.

„Amennyiben leolvasó kollégánk nem elérhető, szíveskedjen ügyfélszolgálatunkhoz fordulni, vagy egyszeri regisztrációt követően társaságunk online mérőállás felületét igénybe venni. Amennyiben a leolvasás sikertelen, és nem érkezik közölt mérőállás sem, akkor a felhasználási helyre továbbra is részszámlát állítunk ki, a minimum számlaérték figyelembevétele mellett. Részszámla csak abban az esetben kerül kiállításra, ha az abban szereplő átalányok összevont összege általános forgalmi adó nélkül meghaladja a 3.600 Ft-ot, kivéve elektronikus számla, illetve locsolómérős kapcsolat esetében” – tájékoztattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában