Koronavírus – Bezár a Petz-Széchenyi megfigyelőközpont Győrben

A megfigyelőközpont csütörtök este nyolc órától nem fogadja a koronavírus-gyanús betegeket, a dolgozókat visszairányítják a kórházba.

kisalfold.hu

A járványügyi helyzet kedvező alakulása miatt csütörtök este nyolc órától szünetel a Petz-Széchenyi megfigyelőközpont működése. Nem fogadja a koronavírus-gyanús betegeket, a dolgozókat visszairányítják a kórházba – tájékoztatta lapunkat dr. Gunther Tibor főorvos, a megfigyelőközpont szakmai igazgatója.

Legutóbb itt írtunk arról, hogy az országban egyedülálló módon alakította ki a Petz-kórház a Széchenyi-egyetemmel és Győrrel a Covid-megfigyelőközpontot. Az induláskor 100 ágyat biztosítottak a betegek számára, április végén 50 ággyal bővítették a kapacitást. Az eljárásrend nem változott, ez nem tesztelési központ.

Győr-Moson-Sopron megyében változatlanul 83 igazolt fertőzöttről tudni, ez a szám nem nőtt az elmúlt napokhoz képest. Cikkünk itt >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában