A hallgatók bizonyos esetekben látogathatják a győri Széchenyi-egyetemet

A vizsgázgatás nem változik.

kisalfold.hu

Fotós: Csapó Balázs

Fotós: Csapó Balázs

Rektori-kancellári körlevél az egyetemi épületek hallgatók által történő látogatásainak feltételeiről

„A Magyar Kormány által kiadott a védelmi intézkedésekről szóló 168/2020. (IV. 30.) Korm. rendeletének 7. § alapján lehetőségünk van a hallgatók egyetemi épületekbe való beengedésére, de az egyetemi kollégiumok zárva tartása és a vírushelyzetből adódó utazási nehézségek miatt erre csak korlátozott keretek között nyílik mód.

Május 6-tól az alábbi tevékenységek elvégzése érdekében engedélyezett a hallgatók egyetemi épületekbe való beengedése a megfelelő és aktuálisan hatályban lévő járványügyi előírások (pl. maszk, távolságtartás) betartása mellett:

- A tantárgyakhoz nem kapcsolódó projektmunkák (pl. hallgatói szervezetek, ipari együttműködések stb.).

- Szakdolgozattal és diplomamunkával kapcsolatos labortevékenység, a laborvezetővel előre egyeztetett feltételek mellett.

- Labor-jellegű tárgyak pótlása. Azon tantárgyak esetében, ahol a tanszék a veszélyhelyzet kihirdetésekor jelezte, hogy a tantárgyat távoktatási formában nem lehet elsajátítani, pótlására lehetőség nyílik.

A laborgyakorlatok megszervezésének feltételei:

Laborgyakorlatokat csak hétköznap 10-16 óra között lehet szervezni.

Egy tantárgyból pótlandó méréseket úgy kell megszervezni, hogy a hallgató azokat lehetőség szerint egy napon teljesíteni tudja.

Minden hallgató számára legalább két napot kell megjelölni lehetőségként a laborgyakorlatok elvégzésére.

A laborgyakorlatok pótlásával kapcsolatos feltételeket, időpontokat a tantárgy Moodle lapján május 11-ig közzé kell tenni.

A vizsgáztatás rendjét jelen körlevél nem módosítja, a tárgyakból kiadott vizsgáztatási feltételek (7/2020. számú rektori-kancellári körlevél) továbbra is érvényben vannak.

Záró rendelkezések

A járványügyi helyzet változása esetén az Egyetem további körlevélben ad tájékoztatást. Kérjük, hogy az egyetemi kommunikációs felületeket kísérjék figyelemmel. Jelen körlevél a kihirdetésének napját követő napon lép hatályba és visszavonásig érvényes.

Dr. Földesi Péter, rektor

Dr. Filep Bálint, kancellár”

Járvány - Friss hírek a megyéből

A dosszié további cikkei
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában