Maradj otthon – Online horgászjáték fiataloknak!

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége az otthon töltött idő érdekesebbé tétele érdekében online horgász játékot indított gyermek és ifjúsági horgászoknak.

kisalfold.hu

Maradj otthon – a győri horgász szövetség ezúttal online horgászjátékra hívja a fiatalokat.

A játékban résztvevő fiatalok négy héten át a halakkal és a horgászással kapcsolatos kérdésekre válaszolhatnak. A negyedik hét végén kiderül, hogy kik a legfelkészültebb gyermek és ifjúsági horgászok. Érdemes a kérdéseken gondolkodni, a válaszoknak utánanézni, mert a legtöbb pontot elérő három játékos értékes horgászfelszerelést nyer. A játék témaköreiben szerepel többek között hal és halélettan, környezet és természetvédelem, valamint horgászetika. A gyermek és ifjúsági horgászokat megszólító online horgászjáték részletes kiírása és a második hét kérdései a www.horgszovgyor.hu weboldalon olvasható. Akik az első hét kérdéseiről lemaradtak, a játék zárása előtt pótkérdéssort kapnak, így mindenki egyforma eséllyel játszhat.

Maradj otthon – az online horgász játékhoz sok sikert kívánunk!

Maradj otthon – a győri horgász szövetség ezúttal online horgászjátékra hívja a fiatalokat.

Járvány - Friss hírek a megyéből

A dosszié további cikkei

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában