Virtuális ballagás 2020

2020.04.30. 12:50

Különleges összeállítással köszön el a diákoktól a soproni Vasvilla

A Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziuma rendhagyó ballagását láthatják.

kisalfold.hu

Búcsúzunk végzős diákjainktól

„Aki ötletet vesz tőlem, tanul tőlem anélkül, hogy engem bármivel megrövidítene; aki gyertyát gyújt az én gyertyámról, fényt kap anélkül, hogy elhomályosítana engem.”

(Thomas Jefferson)

A 2020-as év különleges és szokatlan megoldásokra készteti iskolánkat. A ballagás minden évben különleges és felemelő ünnepünk a tanév végén, a vizsgák előtt: búcsút veszünk diákjainktól, és ők is elköszönnek tőlünk. Idén ezt nem tehetjük az iskolai falai között a koronavírus okozta veszélyhelyzet miatt tanulóink, családjuk és tanáraink körében. Nem lehet énekszóval körbejárni az épületet, nem lehet virágokkal díszíteni a tantermeket, nem láthatjuk diákjaink csillogó szemét, szüleik büszke mosolyát.

Ezért az ünnepélyes pillanatot pótolva, az elköszönésnek ezt a különleges formáját választottuk idén. A linken található kis összeállítással szeretnék a búcsú pillanatát megörökíteni, megőrizni mindenki számára – írta Bokor Ákos igazgató.

Várjuk az iskolák videóit!

Készül felvétel az igazgatói beszédről? Búcsúznak az osztályfőnökök? Rögzítik az utolsó csengetést? Ha igen, akkor kérjük, küldjék el a kisalfold.hu-nak az [email protected] e-mail címre vagy töltsék fel az iskola youtube/facebook közösségi oldalára, és küldjék el a videó linkjét. További infók itt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában