Tájékoztató

2020.04.09. 20:34

Így látogathatók a köztemetők Győrben húsvét idején

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatója szolgáltatásokról és nyitva tartásokról Győrben az ünnep idején.

kisalfold.hu

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. telefonos ügyfélszolgálata április 10-én, április 11-én, április 12-én és április 13-án nem működik. A további napokon a 96/50-50-50-es telefonszámon hívható telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 7 és 16 óra között érhető el.

A kihirdetett egészségügyi vészhelyzet miatt a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái minden nap zárva vannak.

Parkolás – Győr

Utcai fizető parkolók

A 2020. április 6-tól hatályos 87/2020. (IV. 5.) Kormányrendelet értelmében nem kell parkolási díjat fizetni Győrben a Győr-Szol Zrt. által üzemeltetett közterületi parkolóhálózatban. A rendelkezés a nem közterületi fizető parkolóhelyekre nem érvényes.

Jókai, Révai, Árpád és Vásárcsarnok parkolóház, Dunakapu mélygarázs:

A Jókai, a Révai, az Árpád és a Vásárcsarnok parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Vásárcsarnok

A Vásárcsarnok április 11-én, szombaton a rendes szombati nyitva tartás szerint 6 és 14 óra között üzemel. Április 10-én, április 12-én és április 13-án a vásárcsarnok zárva tart. A létesítmény a további napokon a rendes nyitva tartás szerint üzemel.

Tarcsay utcai piac

Április 11-én, szombaton a Tarcsay utcai piacon szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés, ugyanitt a szerdai és a szombati piacokat megtartják.

Sportingatlanok

A Magyar Vilmos Uszoda, a Barátság Sportpark, a Bercsényi ligetben található sportlétesítmények, az Adyvárosban lévő sportpályák, a Tompa utcai és Örkény utcai műfüves pályák a kihirdetett egészségügyi vészhelyzet miatt minden nap zárva vannak.

Köztemetők – Győr

A Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori, Koroncói úti köztemetők az egészségügyi vészhelyzetre való tekintettel 2020. április 6-tól, hétfőtől 08.00 órától 17.00 óráig látogathatók. A rendelkezés annak visszavonásáig érvényes. A szolgáltató felhívja a hozzátartozók figyelmét, hogy az érvényben lévő közegészségügyi szabályokat, korlátozásokat, ajánlásokat a sírkertek területén is tartsák be! Megértésüket köszönjük!

A Győr-Szol Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyorszol.hu weboldalon olvasható információ.

Hulladékudvarok

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok április 10-én, április 11-én, április 12-én, és április 13-án Győrben és vidéken egységesen zárva tartanak. A további napokon a hulladékudvarok az érvényben lévő nyitva tartás szerint üzemelnek.

Hulladékszállítás

A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás április 10-én, április 11-én, valamint április 13-án és minden más napon változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik. Április 12-én, vasárnapra sehol nem aktuális a lakossági hulladékszállítás.

A GYHG Nonprofit Kft. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a www.gyhg.hu weboldalon olvasható információ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában