A Pannonhalmi Főapátság összes parkolóhelyét lezárták a turisták elől – fotók

Pannonhalma zárva marad az ünnepnapokon is, így segítik a világjárvány fékezését.

kisalfold.hu

Fotós: HUSZAR GABOR

Szombat, 14.41 – Elkerítették az apátsági parkolókat Pannonhalmán

Korábban

˝Magyarország kormánya határozatlan időre meghosszabbította a március 28-tól érvényes kijárási korlátozásokat. Az intézkedésekhez mindannyiunknak igazodnunk kell. Pannonhalma polgármesterével közösen ezért azt kérjük Öntől, hogy az ünnepnapokban tervezett látogatását halassza el!˝ - olvasható az apátság oldalán.

Mint írják, a Főapátság összes parkolóhelyét lezárják a turistaforgalom elől 2020. április 10. péntek reggeltől 2020. április 13. kedd reggelig. A Viator Étterem alatti, melletti parkolón túl a lezárás érinti a Gimnázium és a Hospodár-kert melletti parkolókat is.

A korábbi kormányrendelet értelmében március 21-től minden turisztikai látványosság, a Főapátság boltjai és vendéglátóipari egységei eleve zárva tartanak.

A Főapátság falai között élő idős szerzetesek és a szociális otthon lakói miatt is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a biztonságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában