A csomag jöhet és mehet a csornai kórházban

Lehetőséget biztosítanak a hozzátartozóknak, hogy a fekvőbetegek részére csomagot juttassanak el, illetve a betegek hazaküldjék személyes tárgyaikat.

A csornai Margit Kórházban lehetőséget biztosítanak a hozzátartozóknak, hogy a fekvőbetegek részére csomagot juttassanak el, illetve a betegek hazaküldjék személyes tárgyaikat – adta ki közleményében az intézmény. Április 20-tól a jól lezárt csomagot a beteg nevének és osztályának feltüntetésével a járványügyi ellenőrző ponton kell leadni. A pihenő- és munkaszüneti napok kivételével azok átvételére munkanapokon 15 és 17 óra között biztosítanak lehetőséget. A küldemények megfelelő osztályra való eljuttatásáról gondoskodnak, s az átadás-átvételt dokumentálják.

Amennyiben a beteg küld haza csomagot, ugyanebben az időben eljuttatják az ellenőrző pontra, így kérik, a hozzátartozó várja meg, mert tárolására nincs lehetőség.

– Azon látogatóinkat, ellátásra érkezőket, akik lázasak, köhögnek, vagy bármely felső légúti tünetük van, megkérjük, hogy maradjanak távol intézményünktől. A jelzett tünetekkel sürgősségi ellátásra érkezőket kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van rá, szájmaszkban érkezzenek – fogalmazta meg dr. Winiczai Zoltán igazgató főorvos, aki az egészségünk megóvása érdekében megértést és együttműködést kér a közöltekben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában