Koronavírus

2020.03.16. 16:07

Bezárnak a Kisalföld napilap ügyfélszolgálatai

Arra kérjük olvasóinkat, ügyfeleinket, hogy válasszák az e-mailben vagy telefonon történő ügyintézést.

kisalfold.hu

Szerkesztőségünk vezetősége mindent elkövet olvasóink, ügyfeleink és ügyfélszolgálaton dolgozó kollégái védelmében, ezért személyes ügyfélszolgálati irodáink további rendelkezésig zárva tartanak.

Éppen ezért arra kérjük, hogy ezen időszakban hirdetésfeladás (Keretes-, családi-, állás-, gyász- vagy apróhirdetés) és előfizetéssel kapcsolatos ügyintézés céljából ne keresse fel személyesen ügyfélszolgálati irodáinkat, hanem válassza az e-mailben vagy telefonon történő ügyintézési lehetőségeink egyikét.

KISALFÖLD HIRDETÉSFELADÁS:

E-mail: [email protected], vagy a +36-96/504-422-es telefonszámon.

ELŐFIZETÉSSEL KAPCSOLATOS ÜGYEK:

Email: [email protected] vagy +36-96/504-504-es telefonszámon.

Az e-mailben történő megkeresés esetén, kérjük feltétlen adja meg telefonszámát, rövid időn belül mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Cégünk folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében teszünk. A Kisalföld napilapban, valamint a kisalfold.hu-n és Facebook-oldalunkon folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az aktuális helyzetről.

Szeretnénk továbbá tájékoztatni, hogy az üzletmenet-folytonosságához szükséges személyi és technikai háttér távmunka esetén is biztosított.

Amennyiben megteheti, maradjon otthon Ön is! Vigyázzunk egymásra!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában