A hét háza

2020.03.08. 07:50

194 milliós luxus családi ház Juventus-rajongó kisfiútól eladó Győrben!

Íme egy kuriózum Győr-Ménfőcsanakról, nem csak Juve és Cristiano Ronaldo rajongóknak!

kisalfold.hu

Jó, jó, valójában a szüleitől. De azért aranyos látni egy futballkedvelő gyerek szobáját. Bár mi annak a híve vagyunk, hogy a jó hirdetés egyik záloga, hogy semmilyen személyes használati tárgy nincs az ingatlanfotókon (így a tulajdonos jelölt könnyebben látja bele saját holmiját a térbe), azért az is számít, hogy néha kiderül, gondos család, vagy mondjuk egy egyedülálló playboy élt-e előttünk az adott otthonban. Jöjjön egy kuriózum Győrből, nem csak Juve és Cristiano Ronaldo rajongóknak!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Győr-Ménfőcsanakon, csendes utcában kínálom eladásra ezt a 190 nm-es családi házat, 1200 nm-es telken, 25 m-es utcafronttal, 46 nm-es garázzsal. Az ingatlan elosztását tekintve: alsó szinten konyha étkezővel, nappali+1 szoba, 1 fürdő, háztartási helyiség, tároló, szauna, felső szinten: 3 hálószoba, mindegyik szobához külön gardróbszoba és fürdő. Mindhárom szobához külön erkély is tartozik! A nappaliból egy hatalmas méretű teraszra (38 nm) léphetünk ki. [...] A ház belső stílusáról lakberendező gondoskodott, minőségi burkolatokkal, letisztult formatervezéssel.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában