A hét háza

2020.02.02. 08:18

Teljes bútorzat, meghatározó stílus: eladó egy 139 milliós prémium villa Győr szívében!

Hatalmas, 450 négyzetméter alapterületű családi házat kínálnak megvételre Győr-Szigetben. A fotók alapján a női energiák domináltak az otthonban, bár egy férfias dolgozószoba is helyet kapott az ingatlanban. A kérdés, ki szeret bele első látásra a teljes bútorzattal kínált luxus házba?

kisalfold.hu

“Eladó prémium villa Győr szívében 1500 m2-es rendezett, intim telken, fedett, kerti medencével. A 450 m2-es lakóterületű családi ház minden igényt kielégít, valamint a teljes bútorzatával együtt kínáljuk. 2010-ben, a jelenlegi tulajdonos teljes körültekintéssel újította fel, minőség a minőségi anyagokat felhasználva. A földszinten található 2 nappali, dolgozószoba, nagy méretű gardrób, zuhanyzók, étkező, plusz konyha. Félemeleten található a szülői hálószoba, amelyhez külön fürdőszoba tartozik. Az emeleti tágas nappalijából 3 szoba nyílik,melyekhez tusolóval, 3 mosdóval, káddal szerelt fürdő tartozik. A helyiségek klimatizáltak, a fűtése gáz cirkóval megoldott, a nappaliban pedig kandalló adja az otthon melegét, hangulatát.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában