Mozaikkereső nyereményjáték

2020.02.06. 19:52

Szerencsés előfizetőinknek átadtuk nyereményüket – fotók

Hűséges előfizetőink számára decemberben indítottuk el egy 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékot, amelyben érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóink, az újságban elhelyezett mozaikdarabokat gyűjtötték össze, felragasztották a játékszelvényre és kitöltve beküldték. A Kisalföldhöz 12.365 kirakott mozaik érkezett, a sorsoláson öt előfizetőnknek kedvezett Fortuna. Nyereményüket csütörtökön a Kisalföld székházban Varga Ottó főszerkesztő adta át.

kisalfold.hu

Szűcs Györgyné, Tóth Andrásné, Gerencsér Róbertné, Varga Ottó főszerkesztő, Pölöskei Ferencné.

Fotó: Huszár Gábor

Szűcs Györgyné rábaszentmiklósi olvasónk egy konyhai robotgép boldog tulajdonosa lett. Több, mint harminc éve előfizetőnk. Hátulról kezdve mindent elolvas az újságban. – Nagyon szeretjük a lapot és a mellékleteket is. Nagyon örülök a gépnek, jó helyre került. Hat gyerekünk és hat unokánk van, akár egész nap mehet a gép.

Kapuvári olvasónk, Tóth Andrásné 1 millió forinttal lett gazdagabb. –A család mind a négy tagja olvassa az újságot, minden részét nagyon szeretjük, a rejtvényújságot, a Mindemegettét, a lakással kapcsolatos anyagokat is. Szoktam játszani, de nem mindent küldök be, de ezt érdemes volt. A család együtt vagdosta ki az újságból a mozaik darabjait. Jó közös program volt.

-24 éve vagyunk előfizetők, mindent olvasunk az újságban, de a három fiúgyermek miatt sport, a foci a legfontosabb. Két fiam és az apuka is focizik. Nagyon örülök a porszívónak, várom, hogy kipróbálhassam-mondta Gerencsér Róbertné egy robotporszívó boldog tulajdonosa, aki Kajárpécről érkezett.

Pölöskei Ferencné wellness üdülést nyert játékunkban, amit párjával szeretne felhasználni. Mint megtudtuk, 2013 óta előfizetőnk. Kezdetben reggelente Kapuváron versenyt futott az újságért a háza előtt elhaladó munkába igyekvőkkel, akik kivették postaládájából az újságot, ezért lemondta, de nem tudott meglenni nélküle, és újra előfizette. Most már túljár a járókelők eszén a kézbesítő segítségével, megelőzi őket és hajnali négykor már a kezébe veszi az olvasnivalót. Azóta az előfizetést átíratta Bőnybe, mert ott él a párjával, így mindig hozzájut kedvenc lapjához.

A Kisbodakon élő Horváth Ferenc előfizetőnk felesége küldte be a mozaikdarabokat, amellyel egy laptopot nyertek. Mint mondták, éppen Karácsonykor vásároltak egyet, de jó helyre kerül, mert úgy gondolják, a fiúknak jó ajándék lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában