Időközi választás

2020.01.24. 13:22

Dézsire szavaz az MSZP volt alelnöke

Németh Árpád minden győrit arra biztatott, hogy a vasárnapi polgármester-választáson a Fidesz színeiben induló dr. Dézsi Csaba András kardiológusra adja le szavazatát.

Gyurina Zsolt

Évtizedek óta ismerem a választás két legesélyesebb jelöltjét, Dézsi Csaba Andrást és Pollreisz Balázst is – mondta Németh Árpád, az MSZP egykori győri alelnöke, frakcióvezetője, önkormányzati képviselője az ETO Park Hotelben tartott sajtótájékoztatóján, majd folytatta: – Dézsi Csaba András motivációi tisztességesek, százszázalékig tiszta eszközökkel kampányol. Konstruktív, építő, konszenzusra törekvő személyiség, akinek fontos a győriek érdeke, a város stabilitása, ráadásul élete során eddig amibe belekezdett, abban sikert ért el. Képességei alapján, alkotó emberként, a közgyűlési többséggel a háta mögött képes lesz konszenzust teremteni a város érdekében.

Elmondta, hogy jómaga két éve azért távozott az MSZP-ből, mert az elveszítette értékeit. Figyelmeztetett: a győri MSZP környékén már korábban feltűnt Czeglédy Csaba is jelen van a kampányban. Végezetül felhívta a győriek figyelmét, hogy a kiemelkedően fontos vasárnapi választáson a Fidesz jelöltjére adják le voksukat, mert Győrnek rá van szüksége. „Az MSZP már nagyon messze áll a baloldali értékektől, ehelyett a globális trendeket követve neoliberális irányba indult el. A pártból eltűntek a tehetségek, helyettük szerencselovagok jöttek. A hazai baloldal politikusait külföldről mozgatják bábként.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában