Közlekedés

2020.01.31. 17:43

Árokba hajtott autó Töltéstaván, koccanás a 61-esen – szemtanúkat keres a rendőrség

Két személyi sérüléssel járó, és egy anyagi káros baleset szemtanúit keresik.

Ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjármű haladt Töltéstaván január 24-én 18 óra 34 perckor. A Petőfi út és a 81-es számú főút kereszteződésébe érve – feltehetőleg a nagy sebességgel a kereszteződéshez való érkezése miatt- megtévesztette a neki balról érkező Audi típusú személyautó sofőrjét, aki, hogy az esetleges ütközést elkerülje, balra rántotta autója kormányát. Emiatt elvesztette gépjárműve felett az irányítást, és az út menti árokba hajtott. Az ismeretlen jármű sofőrje a helyszínről elhajtott. Az ismeretlen gépjárművezető feltételezhető, hogy nem észlelhette azt, ami a másik személyautóval történt. A balesetben az Audi sofőrje és utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

Ismeretlen személy által vezetett, ismeretlen típusú és rendszámú –feltehetően fehér kisteherautó -gépjármű haladt január 28-án 6 óra 40 perckor a 83-as számú főúton Győr felől Pápa irányába. Közlekedése során a 61-es kilométerszelvénynél található jobbra ívelő kanyarban nem az út vonalvezetésének megfelelően haladt, és érintőlegesen nekiütközött a vele szemben szabályosan közlekedő tehergépkocsi visszapillantó tükrének, ami betörte a teherautó bal első ablakát. Az ismeretlen személy ezt követően adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A balesetben a vétlen sofőr megsérült.

Ismeretlen személy, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett 2020. január 30-án 7 óra 25 perc és 16 óra 5 perc között Győrben a Puskás Tivadar utcában, amikor haladása során nekiütközött egy ott parkoló Mercedes típusú személyautó jobb oldali tükrének. Az ismeretlen személy ezt követően adatainak hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetek bármelyikét látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt, vagy az 520-092 telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában