jótékonyság

2020.01.30. 12:54

Angyalok a győri belvárosban – Nehéz sorsú diákokat támogattak – videó

A kiválasztott három pályázat mindegyiket tudta támogatni a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány.

kisalfold.hu

Fotó: Cseh Róbert

Az Angyalok a belvárosban jótékonysági kampány részeként szervezett adománygyűjtés sikeresen zárult. Ennek köszönhetően a kiválasztott három pályázat mindegyiket tudta támogatni a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány.

A Kossuth középiskola egyik, hiányszakmát tanuló diákja varrógépet kapott a vásárlóknak és a kereskedőknek köszönhetően, valamint mellé a szakmájához szükséges kezdőkészletet.

A másik pályázati nyertes a Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola egyik tanulója, aki az informatika területén szeretné képezni magát a tanulását és a gyakorlását segítő tabletet kapott.

A harmadik fiatal a Pálffy Miklós Kereskedelmi és Logisztikai Szakgimnázium és Szakgimnázium diákja, aki folyamatosan kimagasló tanulmányi eredményt ér el, de családi körülményei nem teszik lehetővé, hogy saját laptopot vásároljon. Őt ezzel támogatta az alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában