Jótékonyság

2019.12.11. 15:42

Kantharosz a megújulás jegyében: az Olimpiai Sportparkban rendezik a gálát – fotók

A Kantharosz gála jótékonysági alapot támogató bevétele az elmúlt 10 évben elérte a 82 millió forintot: a következő gálát 2020. április 16-án tartják új helyszínen, az Olimpiai Sportparkban.

kisalfold.hu

Fotó: Meszaroa Matyas

„Szép évek vannak mögöttünk: a következő Kantharosz Gála a megújulás jegyében telik majd” – kezdte bevezetőjében Tagai István alapító. Hét meghatározó győri jótékonysági társadalmi szervezet, valamint a Győri Filharmonikus Zenekar összefogásával jótékonysági gálát és borárverést rendeznek immár 10 éve Győrött. A bevételt beteg, fogyatékkal született, vagy bántalmazott, otthontalan gyermekekkel foglalkozó intézmények, gyermekekkel foglalkozó közösségek, vagy valamiben kiemelkedő tehetséggel bíró gyermekek, fiatalok kapták eddig. Eddig összesen 82 millió forint gyűjtöttek és osztották szét a rászoruló pályázóknak.

Legközelebb 2020. április 16-án új helyszínen, az Olimpiai Sportpark 1300 férőhelyes nagytermében tartják a gálát. Új támogató csapata a HOGFRC, a négy folyó városának motoros csapata. „Megtisztelő, hogy itt lehetünk, segítünk, ahol csak tudunk!” – mondta Virág Krisztián, a klub vezetője. Ősz Gábor a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatóhelyettese kiemelte, hogy a megújulás kezdeményezői ők voltak. Albert Zsolt szervező hozzátette, az online jegyértékesítés februárban indul, Riegler Antal pedig arról beszélt, hogy a pályázatokat december 15-től várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában