Jóakarat Hídja

2019.12.22. 16:40

A támogatás segítségével biztonságos lesz a fürdő a győri lakásban

Zsuzsanna azért kérte alapítványunk támogatását, mert át szeretné alakítani a fürdőszobáját, hogy akadálymentes legyen és tudja használni.

kisalfold.hu

Elfáradtunk fotós kolléganőmmel, amíg felértünk a 4. emeletre, ahol Kovácsné Schlögl Zsuzsanna és férje várt bennünket. Elismeréssel adóztunk Zsuzsannának, hogy súlyos betegségével hétről hétre leküzdi a lépcsősorokat, amikor a kezelésekről hazajön.

Zsuzsanna azért kérte alapítványunk támogatását, mert át szeretné alakítani a fürdőszobáját, hogy akadálymentes legyen és tudja használni. Mint elmondta, kilenc évvel ezelőtt mirigyrákot diagnosztizáltak nála, amit gyógyítani nem, csak korrigálni tudnak. Benne van egy olyan kezelési programban, amelynek segítségével betegsége nem romlik, hanem stagnál. Rendszeresen jár kemoterápiára. Ödémás a lába ezért nehéz a kádba beülnie, így a kád mellé két oldalra kapaszkodót és egy fellépőt szeretne. Azért fordultak az alapítványhoz, mert az egészségi állapota miatt fokozottan kell ügyelnie a higiéniára, de a kád használata az állapota miatt nagyon nehéz. Mivel ápolásra szorul, férje segíti a mindennapokban, ezért összes bevételük Zsuzsanna nyugdíja, a férje ápolási díja, valamint a kisebbik fiúk után kapott családi pótlék.

- A lakhatási kiadások után a megélhetésükre szűkösen marad pénz, a váratlan rendkívüli kiadásokra pedig nem futja. Nem titkolom, elsírta magát örömében, amikor megtudta, hogy az alapítvány segítségével meg tudja oldani ezt a problémáját. Örömmel várja, hogy kisebbik fia a tavasszal végezzen a kárpitos iskolában, meglegyen a szakmája. Örömmel várja azt is, hogy májusban nagymama legyen, büszkén mutatta a baba ultrahangos képét. Van cél, van értelme a gyógyulásért vívott küzdelemnek.

Kovácsné Schlögl Zsuzsanna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában