Forgalmi változás

2019.10.18. 13:32

Két nagyszabású csatorna csere kezdődik a napokban Győrben

A Bajcsy Zsilinszky út elején október 22-én keddtől megváltozik a forgalmi rend.

A Bajcsy Zsilinszky út elején október 22-én keddtől megváltozik a forgalmi rend. Nem lehet majd közvetlenül kihajtani a Munkácsy úti körforgalomba, csak a Zechmeister utca felé. Munkagépek és teherautók is lassítják majd a forgalmat. Az autósoknak érdemes lesz más útvonalat választani. A munka első része a folytatáshoz képest csak kisebb kellemetlenséggel jár.

A folytatás jóval nagyobb forgalmi változással jár majd, átalakul a körforgalmi csomópont közlekedési rendje. Erre várhatóan november első felében kerül sor. A pontos menetrend csak az első rész feltárása után határozható meg. A szakemberek igyekeznek a legrövidebb ideig akadályozni a forgalmat.

Gyárvárosban, a Tompa utcai csatorna kivezető szakaszán kezdődik csatorna csere. A régi betoncsövek állapota miatt még a tél beállta előtt ki fogjuk cserélni a Kölcsey utcai csomópontig tartó vezetéket. Egyszerre mindig csak 10-12 méteres szakaszon fogunk dolgozni, a Tompa utca irányából kezdve a Kölcsey utca felé haladva. A környező társasházak, az autóklub és autókereskedés továbbra is a megszokott módon, a Küldő Árpád úton közelíthető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában