Kedvenc ápolónk

2019.10.17. 14:56

Keressük a kedvenc ápolónkat – Jelölt: Tóth Adrienn, mosonmagyaróvári kórház

Fájdalmat csökkentett egy egy poénnal – írta olvasónk.

kisalfold.hu

Jómagam, Tóth Adriennt szeretném jelölni. Aki a Mosonmagyaróvári Karolina Kórház sürgősségi részlegén dolgozik, szinte éjjel nappal. Mint nővért, jó 20 éve ismertem meg a sürgősségi traumán. Szakmai profizmusa mellett, ami az akkori ellátásomkor nagyon jól esett, a mindig mosolygós arca. Betegségemből eredően, több esetben is segítségemre volt. Az akkor épp ügyeletes orvos jobbkezeként. Akár varratszedéskor,vagy épp kötözésemkor. Vidámságával, megnyugtató kisugárzásával nemcsak engem, de sok betegtársamat is megnyugtatott… Fájdalmat csökkentett egy egy poénnal. Ilyen nővérekre lenne szükség minden osztályon, és kórházban, aki akár éjjel, akár kora reggel mosollyal nyitja ki azt a bizonyos ajtót, ahová mint beteg, bizony izgulva, kicsit félve megy az ember.

Tudnivalók a kampányról

Valamennyi Győr-Moson-Sopron megyei intézményből lehet jelölni ápolót, mégpedig úgy, hogy az illető leírja a történetét arról a nővérről, aki akkor és ott mellette állt, a szó legnemesebb értelmében ápolta. Kérjük, a (kereszt)név mellett a kórházat és az osztályt is jelöljék meg, hogy be tudjuk pontosan azonosítani az ápolókat. A jelöléseket, vagyis a rövid történeteket az [email protected] címre várjuk október 20-ig. Postai címen pedig: Győr, Újlak u. 4/A. Természetesen a történetek íróinak anonimitását – amennyiben kérik – megőrizzük, vagyis ha valaki betegként a háttérben szeretne maradni, annak sincs akadálya. A kisalfold.hu Facebook-oldalán lehet szavazni (lájkolni) a történetekre és az ápolókra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában