Fotópályázat

2019.09.13. 09:59

Tisztább, fenntarthatóbb városi közlekedés Győrben – Ön hogyan mutatná be képekben?

Az ÉNYKK a győri önkormányzattal együttműködve fotópályázatot hirdetett.

kisalfold.hu

A tavalyi győztes fotó, címe: „Feketén-fehéren”.

Fotó: Zátonyi Gergely

A tavalyi pályázat sikere nyomán, az Európai Mobilitási Hét keretén belül az ÉNYKK idén is meghirdette fotópályázatát, melynek témája azonban bővült: míg tavaly kifejezetten a győri autóbusz-közlekedéssel kapcsolatban vártak pályaműveket a szervezők, idén valamennyi „fenntartható” közlekedési mód népszerűsíthető a fotókkal.

A tavalyi győztes fotó, címe: „Feketén-fehéren”.
Szerzője: Zátonyi Gergely

Fenntartható közlekedés alatt azokat a közlekedési módokat értjük, amelyekkel a személygépkocsikhoz képest helytakarékosabban, gazdaságosabban, egészségesebben, kisebb környezetterheléssel mozoghatunk a városban. Ide tartozik természetesen a közösségi közlekedés, de a kerékpározás, sőt a gyaloglás is (ez utóbbi az idei Mobilitási Hét egyik kiemelt témája). A megkötés csupán annyi, hogy a fotóknak Győr városához kell kötődniük.

A fotóknak nem kell vadonatújnak lenniük, tehát ha valaki már évek óta őrizget fiókjában a fenti témákhoz kötődő (saját) felvételt, és most szívesen megosztaná a nagyközönséggel, arra is van mód!

A pályaműveket szeptember 14-én (szombaton) 24.00 óráig kell beküldeni eredeti méretben, a szerző nevével és a kép címével ellátva, a [email protected] email-címre. A beérkezett fotókat másnap feltöltik a „Mobilitási Hét Győr” Facebook-oldalra, ahol szeptember 20-án (pénteken) 12.00 óráig a „Tetszik” („Like”) gomb segítségével lehet szavazni az alkotásokra. A legtöbb szavazatot kapott fotók készítőit az ÉNYKK Zrt. utazási irodáiban beváltható utalványokkal jutalmazzák. A részletes játékszabályzat az ÉNYKK honlapjáról letölthető.

Elő tehát a fotómasinákkal, és mutassuk meg, miért jó fenntartható módon közlekedni Győrben!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában