Tündérszépek 2020

2019.09.17. 09:35

Elkezdtük fotózni a szépségeket – nézze meg az első lányokat!

A szépségeket értékes nyereményekkel, remek hangulattal, közösségi élménnyel várjuk versenyünkön. Megyénk legszebb lánya 50 ezer forintos utalványt nyer.

kisalfold.hu

Egyre több induló

Az első fotózások illusztris helyszínen, Győr első lu­xusszállodájában, a Rába Quelle Boutique & Unique Luxus Hotelben zajlottak. A pannonhalmi Huszár Lilla és a péri Sáfár Alexandra három öltözetben, sportos és elegáns ruhában, valamint bikiniben csillogtatták bájosságukat, természetes szépségüket.

Az első jelentkezőket jövő héttől mutatjuk be lapunkban és a kisalfold.hu-n. A szépségek mesélnek majd magukról és céljaikról. Bár egyre többen döntenek az indulás mellett, a kapu mindenki előtt nyitva áll. Továbbra is várjuk szűkebb pátriánkból a gyönyörű lányok jelentkezését. Aki elmúlt 16 éves, de nem töltötte be 30. életévét, részt vehet a megmérettetésen. Saját fotósorozattal is lehet nevezni, vagy kérhetnek profi fotózást is. A Tündérszépek 2020 hivatalos oldalát ide kattintva tekinthetik meg.

Fotózás helyszíne: RQ BOUTIQUE & UNIQUE HOTEL

Kocsis Korinna tanácsai

Ha valakinek, akkor Kocsis Korinnának akad rutinja, ha szépségversenyről van szó. A modell a Tündérszépe versenyen tapasztalataival segíti az indulókat, míg a döntőt háziasszonyként vezeti majd. „Kinek érdemes indulni versenyünkön?” – kérdeztük tőle. „Annak, akit érdekel a divat világa, a szépségipar, ha gondolkodott azon, hogy modellként akar dolgozni, reklám- vagy játékfilmben szerepelni. Utóbbi nekem is opció volt. Voltak rövidebb szerepeim, de be kellett látnom: nem érzem magaménak ezt a munkát. A verseny a tévéhez is ugródeszka lehet” – kezdte a modell.

„Az ismertség a legfontosabb tényező a szépségversenyek során. Ha valaki jól gazdálkodik vele, akkor sikert kovácsolhat belőle. Napilapokban, internetes oldalakon és számos felületen tűnnek majd fel a lányok. A szépségversenyeknek köszönhetem, hogy pár éve megismerték a nevem, az arcom, s így mind több meghívást kaptam fotózásokra, divatbemutatókra” – zárta szavait Kocsis Korinna, akit három éve választottak Európa legszebbjének.

Fotózás helyszíne: RQ BOUTIQUE & UNIQUE HOTEL

Nyeremények 10 millió forint értékben

Visszatérve a Tündérszépek helyi fordulójára: a megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által legszebbnek ítélt három versenyző, illetve az olvasóktól legtöbb szavazatot kapott induló jut tovább – összesen négyen. A központi döntőben ismert személyiségekből álló zsűri dönt a szépségkirálynőről és két udvarhölgyéről. Az olvasók a finálé során is szerepet kapnak, ekkor is voksolhatnak majd. A megyei előválogatóba 30 versenyző jut, a regionális fordulóba Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas legszebbjei „küzdenek” a döntőért. Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, a megyei előválogatót szeptember 23-tól október 21-ig tartjuk. A regionális előválogató október 24-én indul és november 4-én zárul. A show-műsorral összekötött döntőt január 24-én rendezik.

Értékes nyeremények

Azon túl, hogy életre szóló élményt szerezhetnek, felkészítőtábor, számtalan díj, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is vár a legszebbekre. Sőt, a szavazók között is osztunk szét ajándékokat, így érdemes lesz voksolni. A nyeremények értéke eléri a 10 millió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában