Besétált a rendőrségre

2023.05.26. 15:58

Feladta magát a szlovák vállalkozó meggyilkolásával gyanúsított győri férfi

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

Ahogy arról a kedden tartott sajtótájékoztató keretében a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) vezetői beszámoltak, négy főt gyanúsítanak a csicsói vállalkozó, Sz. Tibor megölésével. Három személyt már korábban elfogtak, és eljárás alá vontak, míg a bűncselekménnyel gyanúsítható negyedik személy, S. G. eddig ismeretlen helyen tartózkodott, és szökésben volt.

A 44 éves győri férfinak ekkor üzent Jeney Áron rendőr ezredes, KR NNI igazgatója, hogy minél hamarabb adja fel magát.

A körözött férfi péntek délelőtt személyesen megjelent a Győri Rendőrkapitányságon, és feladta magát. Azóta már a KR NNI Életvédelmi és Célkörözési Főosztály nyomozói bűnügyi őrizetbe vették, és Győrben megkezdék a kihallgatását - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda.

Május 3-án kapott a rendőrség bejelentést arról, hogy ég egy autó a Veszprém vármegyei Pápateszér és Csót közötti erdős területhez közel. A helyszíni szemle igazolta, hogy a jármű a szlovákiai Csicsóról eltűnt vállalkozó tulajdona. A környéken kutyás kereséssel megtalálták az áldozat megcsonkított, megégetett holttestét, majd a tetoválásai alapján azonosították.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában