Visszahozták az életbe

2023.05.03. 09:03

Dráma a piros lámpánál - 75 éves férfit élesztettek újra a mentősök Kapuváron

Feleségével utazott át vasárnap Kapuváron az a 75 év körüli férfi, aki miután megállt a piros lámpánál, minden előzmény nélkül hirtelen eszméletlenné vált. Mikor zöldre váltott a lámpa, felesége kétségbeesetten próbálta felébreszteni férjét, de hiába - adta hírül az Országos Mentőszolgálat.

kisalfold.hu

Az életmentők rögtön kimentették a férfit az autóból és megkezdték az újraélesztést Kapuváron. Fotó: Országos Mentőszolgálat

A közlemény szerint két szabadnapos mentős éppen ekkor jött ki egy közeli üzletből és látván a pánikot, azonnal a nő segítségére siettek. Megvizsgálták a férfit, aki ekkor már nem is lélegzett, így megkezdték az újraélesztést.

Eközben egy szemtanú további segítségért elszaladt a mindössze néhány méterre levő Kapuvári Mentőállomásra. A szabadnapos mentősök egymást váltva küzdöttek a beteg életéért, amihez pillanatokon belül csatlakoztak a szolgálatban levő társaik is. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában