Törés

2023.04.27. 22:11

Vasúti átjáróban pördült meg egy fehér furgon Győr és Nyúl között - videó

A rendőrség keresi a sofőrt.

kisalfold.hu

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személy április 15-én 10 óra 20 perckor a 82. számú főúton Nyúl felől Győr irányába közlekedett fehér színű gépjárműjével. Haladása során a jármű vezetője a 84. kilométerszelvényben, az AS29 jelű vasút-közút kereszteződésében kialakított vasúti átjáró A" jelű csapórúd tartó és a mellette lévő "A" jelű fényjelző berendezéseknek ütközött neki. A baleset következtében a csapórúd üzemképtelenné vált, és a fényjelző berendezés megdőlt.

A rongálást elkövető ismeretlen személy cselekményével veszélyeztette a vasúti közlekedés biztonságát, illetve adatainak hátra hagyása nélkül távozott a helyszínről.

A körülmények tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Győr Szövetség utca 17. szám), vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét. Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában