Kékfény

2023.04.13. 15:48

Két baleset szemtanúit keresi a rendőrség Komárom-Esztergom vármegyében

Tatán tavaly decemberben, Esztergomban idén márciusba gázoltak gyalogosokat. A két eset szemtanúit keresi a rendőrség.

kisalfold.hu

2022. december 9-én 20.10 körül baleset történt Tatán, a Komáromi utcában. Egy tehergépkocsi a kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az édesapja kíséretében átkelő 12 éves gyermek részére. A sofőr a gyermeket elsodorta, aki a földre esett. A balesetet követően a jármű megállás nélkül elhagyta a helyszínt. 

A másik baleset március 24-én 5.30 körüli időben zajlott Esztergomban, a Schweidel József utcában. Egy szürke autóbusz elsodort egy gyalogost, aki a busz alá esett. A rend- őrség várja azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Kérjük, jelentkezzen az a személy, aki a gyalogos hölgy segítségére sietett, valamint az a szőke hajú hölgy is, aki az esetkor egy fehér Ford Tranzitból kiszállva, a Schweidel utca irányából a balesetet szenvedett nőnek segítséget nyújtott. 

Kérjük, hogy amennyiben bárki látta a balesetet, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón. 

Az esetekről bővebben itt és itt olvashatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában