Látta valaki őket?

2023.03.31. 21:37

Két győri fiatalt keresnek a rendőrök

Rolandot és Richárdot keresik a győri rendőrök - tette közzé a két felhívást pénteken a rendőrség.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Károlyi Roland eltűnése ügyében. A 15 éves fiú győri tartózkodási helyéről 2023. február 3-án eltávozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiatalról a kitakarás nélküli kép ITT>> megtekinthető.

A Győri Rendőrkapitányság eljárást folytat Kolompár Richárd eltűnése ügyében. A 16 éves fiú győri tartózkodási helyéről 2023. február 24-én eltávozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A fiúról a kitakarás nélküli kép ITT>> megtekinthető.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a két fiatal tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában