Frissítve

2023.03.30. 13:34

Betonpillérnek csapódott egy gépkocsi a 15-ös úton, Rajkánál - Két ország mentői érkeztek a balesethez

A baleset a 17-es kilométernél történt, az országhatár közelében. A munkálatok ideje alatt a főút érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom.

kisalfold.hu

Forrás: Országos Mentőszolgálat / Faceook

Nem sokkal reggel 7 óra előtt a rajkai határátkelő közelében történt a baleset, ahová azonnal több mentőegységet is riasztott a győri és a szlovák mentésirányítás is. Perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol egy 25 év körüli szlovák nőt láttak el, akit végül - állampolgársága miatt - a szlovák mentők szállítottak kórházba - számolt be közösségi oldalán az esetről az Országos Mentőszolgálat.

Korábban írtuk:

Betonpillérnek csapódott, majd felborult egy személygépkocsi csütörtök délelőtt a 15-ös főút 17-es kilométerénél, Rajkánál, az országhatár közelében. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok ideje alatt a főút érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom - közölte a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában