Keresi őket a rendőrség

2023.02.15. 19:00

Vasúti fénysorompót és csapórudat rongáltak ismeretlenek Mosonmagyaróváron és Levélen

kisalfold.hu

Illusztráció

Forrás: MW Archív

Fotó: Szendi Péter

2022. december 7-án 9: 20 körül, Hegyeshalom állomásnál ismeretlen személy közlekedett gépjárműjével. A jármű vezetője az SR2 jelű sorompóval biztosított kereszteződéshez érve, a sorompó csapórúdját megrongálta, veszélyeztetve ezzel a vasúti közlekedés biztonságát.

2022. december 12-én 7:55-kor Levél külterületén, a Vadvirág utca végén található AS1830-as számú vasúti átjáró fényjelzőjéből meghibásodás jelzés érkezett a Mosonmagyaróvári Vasútállomás forgalmi irodájába. A helyszínen megállapították, hogy a fényjelző alsó fehér lámpaüvegét ismeretlen személy kitörte, az összekötés miatt a túloldalon lévő fényjelzőkészülék fehér jelzést adó lámpái nem működtek rendeltetésszerűen. A rongálást elkövető ismeretlen személy cselekményével veszélyeztetve ezzel a vasúti közlekedés biztonságát.

Az esetek körülményeinek tisztázása érdekében, tanúk jelentkezését várja a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc utca 8. szám alatt vagy az 96/215-433-as telefonszám 40-37- es mellékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában