ezer eset felett

2023.02.04. 12:42

Rengeteg munkát ad a szélvihar a tűzoltóknak Győr-Moson-Sopronban is

Továbbra is nagyon sok munkát ad a vihar a tűzoltóknak hazánkban.

kisalfold.hu

Déli tizenkét órakor ezer felett állt a segítségkérések száma kidőlt fákhoz, leszakadt vezetékekhez, házak megbontott tetejéhez. Leginkább az ország észak-nyugati, nyugati részében és a fővárosban okoz károkat az erős szél, azonban már az ország más részéből is érkeznek bejelentések.

Győr-Moson-Sopronban Mezőörs térségében, a 81-es főút 59-es szelvényénél letört egy fa nagy ága, akadályozva a forgalmat.

Komárom-Esztergom vármegyében, Szárligetnél, 1-es főút 44-es és 45-ös kilométerszelvénye között egy tíz méter magas fa dőlt ki, egy sávot teljesen lezárva. Tata térségében, az M1-es autópálya 67-es szelvénye környékén, a határ felé vezető oldalon a lehajtóra dőlt egy fa.

A Fejér vármegyei Velencén, a Szabolcsi úton több villanyoszlop is megdőlt, lezárták az útszakaszt.

A somogyi Barcson, a vasúti átjáróban egy fa dőlt a sínekre. Békéscsabán, a vasútállomáson szintén fa dőlt a sínre. A csongrádi Ásotthalmon felkapott egy a szél egy könnyűszerkezetes garázst.

Miskolcon, a Tárkányi Béla utcában megbontotta a szél egy lakóház bádog tetőszerkezetét. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nagydobos térségében, a 463-as vasúti szelvénynél fa dőlt a sínekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában